За мен

„Този, който има смели мечти, стига далеч!“

Автор и лайф коуч

Целият ми опит и наблюдения от дългите ми години, прекарани в странство, срещайки се с различни култури и жени от всякакви националности, в един прекрасен ден ми помогнаха да стигна до заключението, че българката е една много качествена и стойностна персона, която е недостатъчно оценена както от самата нея, така и от околните. Това ме вдъхнови и да напиша първата си книга “Шерѝ”, която е посветена на българската жена и засяга дълбоки, общочовешки въпроси.

Учител по английски

От Гоце Делчев, през Благоевград до екзотичния град Абу Даби, Америка и обратно…Винаги съм се потапяла в местната култура, а едновременно с това и усъвършенствах английския си език. В същото време обаче виждах как на други бъглари не им е толкова лесно да го научат. С видео уроците ми ще заобичате английския език и лесно ще минавате към по-горни нива. Стремя се с чувство за хумор да обяснявам всичко на разбираем за всеки език, и да превръщам всеки урок в приятно предизвикателство.

Интересно ви е какви са моите уроци?

Автобиоградия

Николая е родена в края на пролетта на 1974 година, в град Гоце Делчев. Завършва гимназия в родния си град и се отправя към Благодевград за висшето си образование. Записва право, но в последствие установява, че това не е нейното поприще и отказва да се дипломира. Решава да последва вътрешния си порив за пътуване по света и нейният първи пристан е екзотичния град Абу Даби. Там тя се потапя в местната култура и едновременно с това усъвършенства английския език.

Близкият изток се оказва тесен за нейните параметри и тя поема към страната на необятните възможности. Америка се превръща в неин дом за следващите 15 години и е това, което тя търси. А именно – шанса за опознаването на светове, континенти, култури. Количеството години прекарани извън родината, Николая трансформира в качество, чрез свои литературни творби и предавания. Натрупала богат житейски опит, тя е готова да се завърне и намира пристан в родния си град, където написва своето първо авторско произведение “Шерѝ”.

Нейната мисия е да прави светът по-добър. Тя обича да се смее и да те разсмива. Тя обича да танцува и да се наслаждава на малките неща в живота. Николая обича хората и иска те да са щастливи. Тя може да ти даде практичен съвет, когато имаш най-много нужда от него. Тя може да ти помогне да наредиш приоритети в живота си. Тя е тук за да помогне.